Transparent
Inloggen
Sluiten

Huntelaar scoort 2x bij debuut Oranje

16 augustus 2006 21:26

Verslaggever: P.

Klaas Jan Huntelaar heeft ook in Oranje zijn plekje gevonden. Huntelaar maakte vandaag zijn debuut in het Nederlands elftal in een oefenwedstrijd in en tegen Ierland en scoorde bij zijn debuut, net als Ryan Babel in 2005 tegen Roemeni? deed. In de 52ste minuut maakte Huntelaar op aangeven van Van der Vaart zijn tweede goal. Het hadden er drie kunnen zijn, want een glaszuivere goal werd in de eerste helft echter afgekeurd wegens vermeend buitenspel. De Ajacied begon in de basis. De laatste keer dat een speler met twee goals debuteerde was in 1978. Toen scoorde Dick Nanninga twee keer bij zijn debuut. Er was ook een basisplaats voor John Heitinga. Urby Emanuelson viel in de tweede helft in voor Tim de Cler. Oranje won de oefenwedstrijd uiteindelijk met 0-4. De andere twee goals, van Van Persie en Robben, kwamen tot stand na een voorzet van Huntelaar.

Meer op




Tags

huntelaar oranje babel cler emanuelson heitinga ierland nanninga persie robben roemeni tim urby vaart

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht