Transparent
Inloggen
Sluiten

Worden trainingen selectie verplaatst naar De Toekomst?

12 augustus 2006 09:18

Verslaggever: RvN

In het NoordHollands Dagblad laat Ten Cate weten dat hij laten onderzoeken of het mogelijk is om de trainingen van de A-selectie te verplaatsen naar De Toekomst. De Ajax coach hoopt daarmee de kloof tussen de jeugdopleiding en het eerste elftal te verkleinen.

?Ik merk dat er een afstand is tussen de Arena en De Toekomst. Het ligt hemelsbreed vijfhonderd meter uit elkaar, maar het lijken wel vijftig kilometer. Ik hoop dat we dichter naar elkaar kunnen groeien.?

?Het liefste zou ik op De Toekomst trainen. Er wordt uitgezocht of dat logistiek mogelijk is. Je hebt er de warmte van een amateurvereniging. Het trainingsveld bij de Arena is prachtig, maar het is natuurlijk niet echt gezellig. Op De Toekomst vind je de veilige warmte van een echte thuishaven. Ik denk dat het goed voor de hele club zou zijn als we met het eerste efltal daar kunnen trainen.?

?Trainen op De Toekomst kan ook een prachtige voorbeeldfunctie voor de jeugd van Ajax hebben. Dan zien die jochies de spelers van het eerste van heel dichtbij. Dat is voor iedereen goed. Want iemand die de stap van De Toekomst naar de Arena maakt, voelt zich in eerste instantie als een kat in een vreemd pakhuis.?

Meer op




Tags

arena amateurvereniging cate efltal gezellig hemelsbreed jochies kat kilometer kloof logistiek noordhollands pakhuis thuishaven uitgezocht vijfhonderd voorbeeldfunctie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal