Transparent
Inloggen
Sluiten

Huntelaar, Ooijer, Gomes en Culina niet in strijd om JC Schaal wegens schorsing

10 augustus 2006 20:36

Aanstaande zondag staat het duel tussen Ajax en PSV op het programma in de strijd om de Johan Cruijff Schaal. Tijdens de traditionele seizoensopening kan Ajax niet beschikken over Klaas Jan Huntelaar. Hij liep in de bekerfinale tegen een schorsing op, die voor dit duel geldt omdat Ajax als bekerwinnaar meedoet. Aan PSV-zijde ontbreken Gomes, Culina en Nguyen wegens schorsingen. Gomes vanwege natrappen in de bekerfinale richting Sneijder (straffen voor rode kaarten gelden zowel voor bekerduels en competitieduels) en Culina vanwege een vierde gele kaart in de laatste competitiewedstrijd (voor PSV gelden straffen van de competitie omdat PSV als kampioen meedoet aan de strijd om de JC Schaal.

Andre Ooijer doet zeer waarschijnlijk niet mee, omdat hij in onmin is met PSV. Hij heeft zich ziek gemeld, nadat PSV duidelijk maakte dat het meer dan 5 miljoen euro vraagt voor een eventuele transfer van de verdediger. Koeman rekent niet meer op hem voor aanstaande zondag.




Tags

culina gomes huntelaar ooijer bekerfinale bekerduels competitieduels koeman natrappen nguyen onmin seizoensopening

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal