Transparent
Inloggen
Sluiten

Ideale opstelling van Ajax fans voor begin van seizoen

8 augustus 2006 21:25

Verslaggever: RvN

Aan de vooravond van de eerste officiele wedstrijd van het seizoen is het interessant om de stand op te maken van de ideale opstelling van de fans, een berekening van alle favoriete opstellingen van de Ajax fans.

Het advies aan Ten Cate is als volgt:

Perez (66.3%), Huntelaar (99.0%), Rosales (78.7%)

Roger (59.3%), Sneijder (93.3%), Gabri (90.9%)

Emanuelson (89.3%), Vermaelen (71.5%), Stam (96.8%), Heitinga (57.1%)

Stekelenburg (94.4%)

Bank:
George Ogararu (51.9%)
Hedwiges Maduro (39.0%)
Markus Rosenberg (30.5%)
Zdenek Grygera (19.7%)
Ryan Babel (17.7%)

Aardig om te zien is dat de vermoedelijke opstelling van Ten Cate voor woensdag slechts op een positie verschilt. Roger is nog niet wedstrijdfit en ontbreekt in de selectie. Maduro staat op zijn plaats geposteerd. Bij de Ajax fans is hij eerste vervanger op het middenveld. Bij de fans slaat de strijd tussen Heitinga en Ogararu wel heel licht uit naar Heitinga. Ten Cate lijkt hetzelfde te hebben. Verder is alleen Perez nog een heel klein beetje een discussiepunt. Hij heeft bij de fans nog een klein beetje concurrentie van Rosenberg. Verder hebben de Ajax fans geen enkele twijfel.

Vul ook jouw eigen favoriete opstelling in of pas hem aan.

Meer op




Tags

cate heitinga maduro ogararu perez roger rosenberg babel berekening discussiepunt emanuelson gabri george geposteerd grygera hedwiges huntelaar markus opstellingen rosales stam stekelenburg vermaelen vooravond zdenek

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.235 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom belofte bergwijn boomen bravo brobbey chivu elsimao eredivisie eriksen gorter henderson kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt metz pasveer ramaj remko rensch reservedoelman rulli sevic shogun sosa sutalo ton verrips volendam