Transparent
Inloggen
Sluiten

Ten Cate spreidt spelers over twee dagen Amsterdam Tournament

3 augustus 2006 22:38 - Ajax.nl

Verslaggever: RvN

Dat Henk ten Cate niet tweemaal met zijn basisteam zou spelen op het Amsterdam Tournament konden we eerder deze week al melden. Vandaag liet Henk ten Cate op de persconferentie weten hoe hij het gaat aanpakken.

"Iedereen kan bedenken dat drie topwedstrijden in een week een beetje veel is. Wij staan voor een erg moeilijke taak, maar aan de andere kant willen we ons ook presenteren aan het Amsterdamse publiek. We moeten wel in het achterhoofd houden dat we woensdag ook nog moeten spelen. Dus zal het publiek een mix van spelers zien op de eerste en tweede dag. De nieuwe spelers zullen wel aan de fans worden gepresenteerd, maar niet op een dag."

Meer op Ajax.nl




Tags

cate tournament spreidt achterhoofd basisteam

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek onwerkelijk pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja wereldtopper