Transparent
Inloggen
Sluiten

Ten Cate gisteren bij PSV, assistenten bij FC Kopenhagen

3 augustus 2006 09:29

Verslaggever: RvN

Het Algemeen Dagblad meldt dat Henk ten Cate gisterenavond wel een tripje maakte, maar niet om de komende Champions League tegenstander FC Kopenhagen te bekijken in het duel tegen Mypa. Daarvoor lijkt hij blindelings te vertrouwen op zijn analisten. Zelf was hij in het Duitse Beeck om PSV te bekijken in het duel tegen Alemannia Aachen. PSV is over anderhalve week tegenstander in de strijd om de Johan Cruijff Schaal. In een matige wedstrijd speelde PSV overigens met 1-1 gelijk.

[update] De Stentor meldt dat het Frank de Boer en Alfons Groenendijk waren die FC Kopenhagen gisteren hebben bekeken in Finland. "We hebben een goed beeld gekregen. Dit wordt geen gemakkelijke klus. Al ligt dat natuurlijk ook aan onszelf" aldus Groenendijk.

Meer op




Tags

kopenhagen cate groenendijk aachen alemannia alfons beeck blindelings boer finland gisterenavond mypa stentor tripje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht