Transparent
Inloggen
Sluiten

Schilder maakt het zichzelf moeilijk bij Ten Cate

26 juli 2006 18:48

Verslaggever: RvN

Tegenover Highlow.nl liet Ajax coach Ten Cate weten redelijk tevreden te zijn over Robbert Schilder. Dat hij heeft aangegeven liever niet als linksback te willen spelen, sprak hem echter allerminst aan. ?Ik vind het alleen jammer dat hij zich uitgesproken heeft dat hij geen linksback wil spelen of dat hij daar de voorkeur aan heeft gegeven niet te willen spelen. Ik ken Robbert nog niet heel lang, maar de keren dat hij daar gespeeld heeft in de voorbereiding, heeft hij zijn positie heel goed ingevuld.?

Ten Cate wil hem er echter niet meer opstellen. ?Ik voel er weinig voor om spelers tegen hun zin ergens neer te zetten. Als een speler geen plezier heeft, dan moet hij dat zeker niet doen. Ik wil geen spelers hebben die tegen hun plezier dingen doen. Dat gaat ten koste van het uiteindelijke resultaat. Als de nood een keer aan de man zou komen, natuurlijk gaat hij daar dan spelen. Het is geen onwillende jongen. Maar hij geeft de voorkeur aan daar niet te spelen, dan is het wat mij betreft klaar. Ik had alleen liever gehad dat hij het tegen mij had gezegd en niet op televisie.?

Schilder komt ook in beeld om verhuurd te worden.

Meer op




Tags

cate schilder robbert allerminst highlow onwillende

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bertjek boomen branco brobbey diepgang elsimao farioli feyenoord footballanalyst forbs hato henderson hlynsson inverted kiki kroes mannsverk nice overtal rensch rossi sevic shogun sosa steijn taylor text titel wingbacks