Transparent
Inloggen
Sluiten

Keepersproblemen bij Ajax 2

21 januari 2000 22:28

Verslaggever: M

Ajax heeft op het ogenblik een gebrek aan keepers. Door de blessure van Fred Grim, het afscheid van Stanley Menzo en de afwezigheid van Joe Didulica (interlandverplichtingen) maken Serge van der Ban en Raoul Breinburg (doelman van Ajax A1) daarom deel uit van de selectie van Jan Wouters. Daar is het tweede elftal onder leiding van Bruins Slot echter de dupe van.

Ajax 2, dat druk in voorbereiding is op de tweede helft van het seizoen, moest donderdagavond in de oefenwedstrijd tegen derde klasser WGW noodgedwongen een beroep doen op Stanley Menzo, afgekeurd voor betaald voetbal, om op doel te gaan staan. Er was simpelweg geen andere keeper aanwezig. Menzo, die nog aan het aftrainen is, was in staat om een halve wedstrijd te keepen.

Voor de tweede helft moest men echter op zoek naar een andere keeper. Ver hoefde men echter niet te zoeken. Bobby Kessing (17), de A1 keeper van WGW en tevens zoon van de voorzitter van WGW, toonde zich bereid om het laatste half uur van de wedstrijd het doel van Ajax 2 schoon te houden. Ajax 2 won het oefenduel met 1 - 0 van WGW.

Aangezien het tweede elftal nog meerdere vriendschappelijke wedstrijden voor de boeg heeft informeerde Bruins Slot bij WGW gelijk maar even naar de mogelijkheid om een doelman van WGW te testen. Zo kon het gebeuren dat Marcel Feenstra, de 18-jarige reservekeeper van WGW, zaterdag tegen Quick Boys bij Ajax 2 onder de lat stond.

Meer op




Tags

wgw menzo bruins keepersproblemen slot aftrainen ban beroep bobby boeg breinburg didulica feenstra grim informeerde joe kessing klasser noodgedwongen ogenblik quick raoul schoon serge wouters

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht