Transparent
Inloggen
Sluiten

Jaap Stam blij met vertrouwen, wordt hij de aanvoerder?

3 juli 2006 21:27 - Ajax.nl

Verslaggever: P., Desmond T

Vandaag werd Jaap Stam aan de supporters en de pers gepresenteerd. Supporters lieten bij de eerste training al blijken erg enthousiast te zijn met de komst van de voormalige international. Via fakkels, liedjes en een spandoek waarop 'Welcome to Stamsterdam' stond. "Het geeft een goed gevoel als mensen direct vertrouwen in je hebben", aldus Stam. "Het is nu aan mij om dat vertrouwen terug te betalen." Over de liedjes en lofuitingen van de supporters: "Dit is wel mooi hoor. Inderdaad een beetje Zuid-Europees."

Op de vraag of hij de 'logische' aanvoerder wordt van Ajax, reageerde hij tegenover de officiele website: "Ik weet nog niet precies wat de trainer wil. Maar als de trainer het vraagt, zeg ik geen nee tegen de band. Wat op dit moment het belangrijkst is, is dat we als elftal goed presteren. Naar elkaar toegroeien. Zelfvertrouwen krijgen. De koppen en neuzen moeten dezelfde kant op. Ik heb er trouwens alle vertrouwen in dat d?t ons gaat lukken."

Meer op Ajax.nl




Tags

stam fakkels lofuitingen spandoek stamsterdam toegroeien welcome

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn boomen branco brobbey calavaro diepgang elsimao farioli forbs hag hato henderson hlynsson inverted kiki kroes mannsverk mikautadze nice ogc overtal poster rossi sevic shogun steijn taylor text