Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Geel: Davids heeft nooit meer iets laten horen

1 juli 2006 20:44

Verslaggever: RvN

Martin van Geel liet in het programma Voetbal Insite weten dat Ajax het nog steeds heel spijtig vind dat Edgard Davids niet voor Ajax heeft gekozen. Volgens Van Geel zijn ze er bij Ajax van overtuigd dat Davids de ontbrekende schakel zou zijn geweest om het elftal compleet te maken. Davids kon of wilde echter geen beslissing nemen. Volgens Van Geel heeft Ajax er alles aan gedaan en de speler nooit onder druk willen zetten of een deadline te stellen. Davids liet volgens Van Geel echter nooit meer van zich horen.

Inmiddels is de selectie wel rond. De technisch directeur ontkende in de uitzending verder nog het gerucht dat enkele internetsites vandaag weer verspreiden in de hoop op meer bezoekers dat Braafheid naar Ajax zou komen.

Van Geel gaf aan dat de club wel zal nadenken indien clubs zich melden voor enkele spelers, de meeste spelers zal de club echter absoluut niet laten gaan. Maar hij sluit niet uit dat er van de 26-man tellende selectie nog een of enkele spelers vertrekken als daar interesse voor komt.

Meer op




Tags

davids braafheid deadline edgard insite internetsites schakel spijtig tellende uitzending verspreiden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom belofte bergwijn boomen bravo brobbey elsimao eredivisie eriksen gorter henderson kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt metz pasveer ramaj remko rensch reservedoelman rulli setford sevic shogun sosa sutalo ton verrips volendam