Transparent
Inloggen
Sluiten

Heitinga lijkt te gaan starten tegen Portugal

24 juni 2006 17:10

Verslaggever: RvN

Het heeft er alle schijn van dat Heitinga zal starten tegen Portugal als rechtsback. De verdediger kampte lang met een hamstringblessure en leek te worden gepasseerd door de in vorm zijnde Bouhlarouz. Van Basten gaf op de trainingen echter weer de voorkeur aan de Ajacied. Op het middenveld zal Sneijder opnieuw in de punt naar achteren spelen. Van der Vaart krijgt de voorkeur boven Van Bommel. Van Nistelrooy moet wijken voor Kuyt.

Vermoedelijke opstelling: Van der Sar; Heitinga, Ooijer, Mathijsen en Van Bronckhorst; Van der Vaart, Sneijder en Cocu; Van Persie, Kuyt en Robben.

Meer op




Tags

heitinga portugal kuyt vaart basten bommel bouhlarouz bronckhorst cocu mathijsen nistelrooy ooijer persie robben sar wijken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos