Transparent
Inloggen
Sluiten

Zaakwaarnemer Trabelsi laat weer eens van zich spreken

23 juni 2006 18:05

Verslaggever: P.

Franklin Sedoc, de zaakwaarnemer van Hatem Trabelsi zorgde in Voetbal International weer eens voor verrassende uitspraken. Hij liet ten eerste weten dat de berichtgeving over fysieke problemen die een transfer in de weg zouden staan onzin zijn. Volgens Sedoc kan Trabelsi overal tekenen, maar zijn zijn sportieve eisen hoog. Het hoogste financi?le bod zou van Ajax zijn gekomen, maar Trabelsi wil niet bij Ajax blijven omdat 'de situatie verslechterd is'. Er wordt niet uitgelegd wat daarme bedoeld wordt. Er zou voor hem al langer een aanbod liggen van Arsenal waarover hij zeer twijfelt. De redenen die de zaakwaarnemer in VI daarvoor geeft zijn dat er bij Arsenal al redelijk veel kwaliteit loopt op rechts en dat Hatem niet verantwoordelijk wil zijn voor het verlies van een basisplaats van, bijvoorbeeld, Eboue.

Meer op




Tags

trabelsi arsenal hatem sedoc daarme eboue franklin onzin twijfelt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht