Transparent
Inloggen
Sluiten

Tweede doelman Stekelenburg vindt het prachtig

12 juni 2006 18:34

Verslaggever: RvN

Gisteren werd duidelijk dat Maarten Stekelenburg dit toernooi tweede doelman is van Oranje. Hij kreeg dat vlak voor de wedstrijd te horen. "Prachtig natuurlijk?, zo liet hij weten op Telegraaf.nl. "Dat kwam voor mij niet meer als een verrassing.Van Basten riep voor de wedstrijd namelijk de doelmannen bij elkaar. Hij vertelde toen dat ik eerste keus achter Van der Sar was. Natuurlijk was ik daar blij over. Maar ik blijf gewoon mijn werk doen. Ik denk nog niet aan het EK van 2008. Waarom zou ik? Misschien gaat Van der Sar nog wel een paar jaartjes door. Hij is nu 35 jaar. Waarom zou hij stoppen??

Meer op




Tags

stekelenburg sar basten jaartjes oranje telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper