Transparent
Inloggen
Sluiten

"Supporters kunnen lid worden van Ajax"

10 juni 2006 13:10

Verslaggever: P,

In de papieren versie van Het Parool van afgelopen vrijdag laat de onlangs herkozen Ajax voorzitter John Jaakke optekenen dat supporters lid kunnen worden van de club. Op de vraag wat zijn plan van aanpak voor een frisse wind is, antwoordde Jaakke: "Ik ben begonnen met kleine dingen bij de vereniging te veranderen. Je probeert mensen het gevoel te geven dat ze erbij horen. Zo kunnen nu ook supporters lid worden van Ajax, bijvoorbeeld."

Het is al geruime tijd bekend, maar hoe dat zou moeten en welke criteria (als die er al zijn, men kan denken aan bepaalde verdiensten) worden gehanteerd is nog volstrekt onduidelijk over. De offici?le clubsite verstrekt hier vooralsnog geen enkele informatie over en via de zoekfunctie van de site komt men met de zoekwoorden 'lidmaatschap supporters' uit bij de Supporters Vereniging Ajax. Een en ander zal waarschijnlijk te zijner tijd wel bekend worden gemaakt.

Meer op




Tags

jaakke clubsite criteria herkozen lidmaatschap optekenen verdiensten wind zijner zoekfunctie zoekwoorden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo brobbey elsimao godts gorter henderson kaplan kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt metz muziek pasveer ramaj remko rensch reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper