Transparent
Inloggen
Sluiten

Defour boos, Vaessen noemt bod Ajax belediging

8 juni 2006 18:31 - VRT Nieuws

Verslaggever: RvN

Steven Defour heeft boos en ontgoocheld gereageerd op het mislukken van zijn transfer naar Ajax. "Ik begrijp het niet, voor mij is voorzitter Jos Vaessen te ver gegaan. Ik weet dat Ajax een heel mooi bod gedaan heeft, maar blijkbaar moest ik nog meer kosten dan Mbark Boussoufa van Gent" zo liet hij weten in het Belang van Limburg.

Hij wilde nog niet laten weten of hij juridische stappen zal gaan nemen. "Ik ben momenteel nog te fel aangeslagen om iets te zeggen over de nabije toekomst. Ik zal de volgende dagen met mijn zaakwaarnemer praten."

Genk voorzitter Vaessen liet echter weten dat de berichtgeving in de media niet klopt over de bedragen. "Wat Ajax wilde bieden, was een belediging voor Steven Defour. De Nederlandse pers zal schrijven dat we 8 miljoen euro gevraagd hebben voor Steven, maar dat is niet waar. Ik noem geen bedragen, maar wat Ajax wou bieden, was de helft van wat we vroegen."

Meer op VRT Nieuws




Tags

defour vaessen belediging aangeslagen boussoufa genk gent mbark mislukken ontgoocheld vroegen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom belofte bergwijn boomen branderhorst bravo brobbey elsimao eredivisie gorter henderson kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt metz pasveer ramaj remko rensch reservedoelman rulli setford sevic shogun sosa sutalo ton verrips wereldtopper