Transparent
Inloggen
Sluiten

Huntelaar sluit transfer Itali? "over een jaar niet uit"

6 juni 2006 19:55 - Nove da Firenza

Verslaggever: RvN

De naam van Klaas-Jan Huntelaar is op de sportpagina's van alle voetballanden in Europa terug te vinden sinds de finale van het Europees Kampioenschap onder 21. Alom wordt hem een grote toekomst toegedicht. Dat leidt uiteraard ook tot speculaties van interesse van clubs voor de jonge spits. Volgens Gazzetta dello Sport zou Ajax 15 miljoen euro voor hem vragen, Inter en Fiorentina zouden geinteresseerd zijn. Fiorentina is een van de clubs die al bijna twee jaar achter hem aanzit. Om die reden sprak een regionale krant hem en David Endt. "Ik vind dat Ajax op dit moment de ideale club is om me verder te ontwikkelen" aldus Huntelaar. "Maar over een jaar zou ik een uitdaging als de Italiaanse competitie niet uitsluiten."

Volgens David Endt tekent dat de Ajax spits. "Klaas is bescheiden, maar ook bewust van zijn eigen kracht. Hij heeft een enorme woede in zijn lichaam, maar weet dat te controleren door heel stoicijns te reageren. Met zijn personaliteit is hij in een paar maanden het idool van de fans van Ajax geworden."

Meer op Nove da Firenza




Tags

huntelaar endt fiorentina itali aanzit alom controleren dello gazzetta idool inter personaliteit speculaties sportpagina stoicijns toegedicht woede

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord gaaei hato henderson hlynsson jong kaplan kiki kroes liverpool lucht metz mikautadze mum potter rensch sevic sosa tadic zucht