Transparent
Inloggen
Sluiten

(On)duidelijkheid omtrent Gabri

6 juni 2006 06:35

Verslaggever: RvN/P.

Tegenstrijdige berichten vanmorgen in de Spaanse media. Volgens dagblad Sport heeft Gabri gisteren de gehele dag met zijn zaakwaarnemer gesproken over het aanbod van een Spaanse club. Uiteindelijk zou hij toch een voorkeur hebben voor Ajax, ondanks de twijfels van zijn familie, en vandaag in Amsterdam worden verwacht om de laatste details af te ronden.

Volgens de Spaanse krant AS is Gabri inmiddels met zijn familie voor een vakantie naar Italie vertrokken, waar hij wacht op een telefoontje van Ajax. Als dat komt, zou hij zijn vakantie onderbreken voor een bliksembezoek aan Amsterdam om zijn contract te ondertekenen.

Ook VI meldt inmiddels dat de transfer zo goed als rond is. Dinsdag zal Ajax de Spaanse middenvelder vastleggen, aldus VI. 'Er moeten nog een paar details besproken worden, maar het is vrijwel zeker dat het Ajax wordt, ook al heeft hij andere aanbiedingen', laat zaakwaarnemer Josep Maria Orobitg weten aan het AD. Gabri tekent bij Ajax voor drie jaar.

Meer op




Tags

gabri bliksembezoek josep maria onderbreken orobitg tegenstrijdige telefoontje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper