Transparent
Inloggen
Sluiten

Nederland speelt gelijk tegen Australie, Heitinga dichtbij basisplaats?

4 juni 2006 17:13

Verslaggever: RvN, Desmond T

Het Nederlands elftal heeft met 1-1 gelijkgespeeld tegen Australie. Ruud van Nistelrooy maakte het enige doelpunt van Oranje in de openingsfase van de eerste helft. Het uitvallen van achtereenvolgens Cocu, Sneijder en Van Bronckhorst met blessures zorgde voor een domper op de 'uitzwaaiwedstrijd' van het Nederlands elftal.

Maduro en Heitinga mochten invallen, de eerste voor Cocu, de tweede voor Kromkamp. Heitinga lijkt steeds dichterbij een basisplaats te komen. Kromkamp viel opnieuw tegen en werd daarom vervangen door Heitinga. Hij speelde vervolgens een goede tweede helft.

Van Basten liet na afloop weten dat hij Kromkamp eruit had gehaald om hem rust te geven. Na doorvragen gaf hij wel aan er voor de invulling van de rechtsbackplaats er nog niet helemaal uit te zijn. Dat lijkt te gaan tussen Kromkamp en Heitinga.

Meer op




Tags

heitinga kromkamp australie cocu nederland basten bronckhorst dichterbij doorvragen maduro nistelrooy openingsfase oranje rechtsbackplaats uitzwaaiwedstrijd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey elsimao farioli godts gorter hag hato heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan pasveer ramaj roon rulli sevic shogun sutalo tadic tahirovic taylor vos