Transparent
Inloggen
Sluiten

'Akkoord over contractvoorwaarden, Gabri beslist maandag'

3 juni 2006 09:08

Verslaggever: RvN

De Spaanse kranten Sport en El Mundo Deportivo weten meer deze morgen meer informatie te melden over de onderhandelingen van gisteren die in drie uur zouden zijn afgerond. Er zou een akkoord zijn bereikt over de contractduur van drie seizoenen en het salaris van 1,5 miljoen euro. 'Het gevoel is erg positief. Het is nog niet rond, maar we zijn dicht bij elkaar' aldus Ten Cate. Maandag zou een aanbod van een Spaanse club aflopen en dus zou Gabri dan een definitieve beslissing moeten nemen. Zelf lijkt hij het meest gecharmeerd van Ajax. Zijn familie lijkt echter liever in Spanje te willen blijven. 'Er is geen twijfel dat Ajax de beste kansen heeft om Gabri over te nemen, maar we hebben ook biedingen van een Engelse club en een belangrijke van een Spaanse club' aldus de zaakwaarnemer. Wordt het Ajax dan zou hij maandag direct of dinsdag naar Nederland komen.

Meer op




Tags

gabri contractvoorwaarden cate contractduur deportivo mundo nederland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom belofte bergwijn betrouwbaarheid boomen branderhorst bravo brobbey elsimao gorter henderson kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt metz pasveer ramaj remko rensch reservedoelman rulli sevic shogun sosa sutalo ton tsja verrips wereldtopper