Transparent
Inloggen
Sluiten

'Slopen Amsterdam Arena enige oplossing?'

23 december 2000 21:25 - De Limburger

Verslaggever: M

De grasmat van de Amsterdam Arena blijft de gemoederen in heel Nederland bezighouden. Na het jubileumduel Ajax - Panathinaikos is wederom het veld vervangen. Het is echter de vraag hoe lang grasmat nummer 24 het uit zal houden. De bezoekers van de site van het dagblad Cobouw (een dagblad voor de bouw) hebben er in ieder geval geen vertrouwen in. Volgens een enquete op de website is maar liefst 53% van de 'kenners' van mening dat de Arena maar beter gesloopt kan worden wil Ajax weer kunnen voetballen op een lekkere grasmat. De bezoekers kregen de keuze uit 3 oplossingen. Ongeveer een kwart van de mensen koos voor de optie voor meer ventilatie in de Arena en het andere kwart ziet meer in de aanleg van een kunstgrasveld. De meerderheid vindt daarentegen het slopen van het stadion de enige oplossing.

Meer op De Limburger




Tags

arena slopen bezighouden cobouw enquete gesloopt jubileumduel kenners kunstgrasveld nederland panathinaikos ventilatie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal