Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax stuurt brief naar supporters

23 december 2000 20:46 - WWW.AJAX.NL

Verslaggever: M

Ajax heeft de afgelopen week de seizoenkaarthouders op de tweede ring zuid een brief gestuurd met de oproep zich in de Amsterdam Arena fatsoenlijk te gedragen. Aanleiding voor de mailing van Arie van Eijden, algemeen directeur van de Amsterdammers, waren de ongeregeldheden die zich voordeden rond de competitiewedstrijd Ajax - FC Twente vorige week zondag. Tijdens het duel ontstonden er gevaarlijke situaties toen er vanaf de tweede ring verschillende voorwerpen naar beneden werden gegooid. Een supporter op de eerste ring raakte hierdoor zelfs ernstig gewond. Ajax liet in de brief weten er alles aan te doen om dit soort situaties in de toekomst te voorkomen. Van Eijden deed in zijn brief daarom een beroep op het gezonde verstand van de supporters.

Meer op WWW.AJAX.NL




Tags

brief ring eijden stuurt arena beroep gevaarlijke gewond mailing twente voordeden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal