Transparent
Inloggen
Sluiten

Ten Cate: komst Kromkamp absoluut niet aan de orde, Landzaat wel een optie, achter Davids en Gabri

22 mei 2006 23:45

Verslaggever: RvN

De openhartige Ten Cate was in het programma Voetbal Insite erg duidelijk over de geruchten rondom Kromkamp. Volgens Ten Cate is zijn eventuele komst absoluut niet aan de orde.

Denny Landzaat ziet hij wel als optie om het middenveld te versterken. Hij lijkt echter kandidaat te zijn als Davids en Gabri niet komen. Edgar Davids wil volgens Ten Cate wel graag. Zijn transfersom in combinatie met zijn salaris zou echter een probleem zijn. Indien Davids transfervrij weg zou mogen dan zou het salaris geen probleem mogen vormen.

Het salaris is mogelijk ook het probleem van Gabri. Volgens Ten Cate verdient de Spanjaard een bedrag dat hij nergens anders kan verdienen. Hij wil echter graag aan spelen toekomen. De vraag is dan ook of hij geld wilt inleveren , om bij Ajax te komen spelen.

Meer op




Tags

cate davids gabri kromkamp landzaat insite openhartige toekomen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom belofte berghuis bergwijn betrouwbaarheid bravo brobbey elsimao farioli gorter hag hato henderson hlynsson kiki lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun sutalo ton tsja