Transparent
Inloggen
Sluiten

Van der Lem: Ajax al in januari op zoek naar nieuwe trainer

22 mei 2006 06:44

Verslaggever: RvN

In Hilversum na het duel tegen de amateurs van FC Hilversum keek Gerard van der Lem tegenover De Volkskrant nog even terug op het ontslag van de technische staf en de motivatie van Van Geel op de persconferentie. "In januari wisten we al dat ze naar andere trainers op zoek waren. Ik weet ook welke trainers ze nog meer hebben benaderd, maar dat houd ik voor me." Volgens Van der Lem is het feit dat hij Van Geel heeft geconfronteerd met feit dat het bestuur hen de laatste maanden steeds heeft ontlopen de reden dat hij als enige van de technische staf niet mag terugkeren. "Dat is een persoonlijke noot van Martin naar mij."

"Maar als ik Martin zie zitten op zo?n persconferentie, denk ik niet: daar zit een Ajax-man. Vroeger werd er wel eens iets naars gezegd over Leo Beenhakker, maar die kwam gewoon beneden en zei: ik hoorde dat er een probleem was. Geef het maar aan mij, dan gaan jullie lekker trainen, ik los het wel op. En dat heb ik dit jaar niet meegemaakt. Ik denk dat Van Geel vier keer beneden is geweest."

Meer: De Volkskrant




Tags

lem hilversum volkskrant beenhakker bestuur gerard leo motivatie naars noot ontlopen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom belofte bergwijn betrouwbaarheid branderhorst bravo brobbey elsimao gorter henderson kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt metz muziek pasveer ramaj remko rensch reservedoelman rulli sevic shogun sosa sutalo ton tsja verrips wereldtopper