Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajacieden genieten van korte vakantie

21 december 2000 16:52

Verslaggever: M

Ajax heeft woensdagavond zijn laatste wedstrijd van het jaar gespeeld. In een ijskoude Amsterdam Arena won Ajax de jubileumwedstrijd tegen Panathinaikos makkelijk met 2 - 0 door doelpunten van Wamberto en Winter. De groep van Co Adriaanse mag vanaf vandaag genieten van een korte vakantie. De meeste spelers zullen de feestdagen vieren met hun familie, al dan niet in het verre buitenland.

Lang zal de onderbreking echter niet duren. Op 8 januari staat alweer de eerste training op het programma. 4 dagen later zoekt Ajax de zon op als de selectie een trainingskamp zal beleggen in het oliestaatje Qatar. Op 19 januari speelt Ajax ter afsluiting een vriendschappelijk duel tegen het nationale elftal van Qatar. 26 januari komen de Ajacieden voor het eerst weer serieus in actie in de Amsterdam Arena in de bekerwedstrijd tegen Vitesse.

Meer op




Tags

arena qatar adriaanse feestdagen ijskoude jubileumwedstrijd oliestaatje onderbreking panathinaikos trainingskamp vitesse wamberto zon

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afstemmen akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen chico conceicao elsimao eredivisie forbs gecontracteerd henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze mislintat mum porto ramaj sanchez sevic sosa spelmomenten steijn sutalo transferbeleid