Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax Ten Cate's laatste klus

20 mei 2006 09:07

Verslaggever: RvN, AJAXforever

Tegenover het Algemeen Dagblad liet de 51-jarige Henk ten Cate weten dat de job bij Ajax waarschijnlijk zijn laatste klus is in het betaalde voetbal. "Er zat nog iets in me, ik voelde het in mijn maag. Een soort knoop, iets dat me zei: dit m?et je doen. Ik ben 51 jaar, zit er al 37 in het voetbal, en ik voelde dat er nog iets onafgemaakt was. Als je de kans krijgt zo?n prachtclub als Ajax te doen, dan kun je bijna geen nee zeggen. Ik wil later geen spijt krijgen dat ik het niet zou hebben gedaan. Het is ook een gevoel, het is de club uit mijn stad. Ik ben er trots op. Het zal ook wel mijn laatste klus zijn, een afronding van mijn carri?re."

Meer op




Tags

cate afronding carri job maag onafgemaakt prachtclub

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek onwerkelijk pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja wereldtopper