Transparent
Inloggen
Sluiten

Investeerders wilden 11-jarige Jean Carlos Chera naar Ajax of PSV halen [update]

18 mei 2006 07:35

Verslaggever: RvN

Volgens Braziliaanse media hebben Nederlandse investeerders vorige week een poging gedaan om de 11-jarige Jean Carlos Chera naar Nederland te halen. Ze zouden hem hebben willen stallen bij Ajax of PSV. Zijn familie was werk in Nederland in het vooruitzicht gesteld. De ouders kozen er echter voor om hem bij Santos te laten blijven. Op zijn negende trok Chera al de aandacht van manchester United en Real Madrid. Daar was destijds al veel te doen over geweest in media wereldwijd.

[update] Eerder circuleerde er al eens een filmpje met goals en acties van dit jongetje op internet. De meeste van die goals maakte hij toen hij naar we mogen aannemen nog maar 9 jaar was, hoewel de tijdsaanduiding in beeld niet altijd klopt. Het filmpje is hier te zien. Een langere versie van de goals, met enkele nieuwe beelden en interviews met het jongetje, is hier te zien.

Meer op




Tags

chera carlos jongetje nederland circuleerde kozen madrid poging santos stallen tijdsaanduiding vooruitzicht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht