Transparent
Inloggen
Sluiten

Excuses voor 'bommen op Rotterdam'

12 mei 2006 21:59 - Algemeen Dagblad

Verslaggever: RvN

Het inzetten van de supportersversie van 'Tulpen uit Amsterdam' tijdens de huldiging van Ajax afgelopen maandag door de Amsterdamse zanger Denny heeft nog een staartje gekregen. Massaal volgde de inzet van de Amsterdammer met het 'bommen op Rotterdam'. De zanger laat in het Algemeen Dagblad weten dat hij zich mee heeft laten slepen in de roes. "Ik bied mijn oprechte excuses aan alle mensen die hier aanstoot aan hebben genomen. En als ik ooit nog voor Ajax mag zingen, laat ik ?Tulpen uit Amsterdam? zitten." Een woordvoerder van Ajax liet weten het incident te betreuren.

Hugo Borst schrijft in zijn column ook over dit verhaal. Eerder deze week had hij ten onrechte Peter beense genoemd als zanger die het nummer had ingeleid. Die werd vervolgens de afgelopen dagen bedreigd en verrot gescholden. Denny zou al tijdens de huldiging eerder moeten hebben stoppen als gevolg van het zingen van het nummer.

Meer op Algemeen Dagblad
Tags

bommen zanger huldiging tulpen aanstoot bedreigd beense borst column gescholden ingeleid roes supportersversie verrot

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.211 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

annex avila berghuis bergwijn bertjek boomen elsimao etv farioli hato henderson inverted janse kaplan kiki kroes linkspoot pasveer quido ramaj rechterpoot rechtspoten rulli sevic sosa sutalo traore tweebenig vojvodina wijndal