Transparent
Inloggen
Sluiten

Sturing en erikpele beiden - opnieuw - uitgeroepen tot winnaar Ajax Quiz

11 mei 2006 23:30

Verslaggever: RvN

Na een volledig seizoen van de Ajax Quiz zijn Sturing en erikpele gelijk geeindigd op de eerste plaats van de Ajax Quiz. Na overleg met beiden is besloten geen barrage te houden en beide leden uit te roepen tot winnaar.

Sturing en erikpele mogen met recht de grote mannen van de Ajax Quiz genoemd worden. Ook vorig seizoen werden ze beiden namelijk samen gekroond tot winnaar. De quizmaster is er voor het tweede jaar op rij niet in geslaagd een verschil tussen hen te creeren.
Ook daarvoor was het tweetal al succesvol. Sturing werd in het seizoen 2002/2003 al gekroond tot 'ultieme Ajax-kenner' door de quiz te winnen. Twee jaar geledenseizoen eindigde hij net op de tweede plaats. erikpele werd twee jaar geleden nog vijfde .

Een zeer eervolle vermelding gaat naar Uche. Hij werd op slechts twee punten achterstand derde. Ook vorig seizoen werd hij vlak achter Sturing en erikpele derde. Er mag dus met recht gezegd worden dat de Ajax Quiz vast in handen is van deze heren.

Wij willen hen van harte feliciteren met deze mooie prestatie. De Top3 krijgt daarbij een eervolle vermelding bij hun postings op het forum.

Dank gaat uit naar Warrior die het hele seizoen voor de afwisselende vragen zorgde.

De top 10:
1 Sturing en erikpele
3 Uche

4 Peter Nis
5 El Martino
6 Sentinel
7 miki
8 bolle2
9 zjap
10 Kaatje Koek


Bekijk de gehele ranking en jouw positie op de ranglijst.

Voor degenen die niet vanaf het begin van het seizoen meededen is er ook nog een relatief eindklassement.

Meer op
Tags

erikpele quiz sturing uche vermelding afwisselende barrage bolle eindklassement feliciteren geledenseizoen kaatje kenner koek martino meededen miki nis postings quizmaster sentinel warrior zjap

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.289 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom axel banel berghuis bergwijn blumenkraft boomen brobbey dongen ewige forbs gaaei gooijer hato henderson hlynsson jong jordan kaplan kiki mannsverk ramaj rensch rijkhoff rodytur sosa sutalo tahirovic taylor utrecht