Transparent
Inloggen
Sluiten

Braziliaan Bruno claimt interesse van Ajax, Scouts in Brazilie? [update]

10 mei 2006 10:15

Verslaggever: RvN

Volgens de Braziliaanse doelman Bruno staat hij nadrukkelijk in de belangstelling van Ajax. Een vertegenwoordiging van Ajax zou sinds vorige week in Brazilie zijn om de doelman te bekijken. Zijn club Atletico-MG ontkent dat er al een bod is gedaan op de keeper. Wel gaven ze aan op de hoogte te zijn van interesse, alhoewel niet officieel. Volgens de club zal de doelman niet goedkoop zijn als het tot concrete interesse komt. De club wil hem niet kwijt.

Volgens de keeper zal er binnen enkele dagen een officieel bod komen en is het voor 70% zeker dat hij vertrekt.

De uitlatingen zijn opmerkelijk aangezien Ajax met Stekelenburg en Gentenaar de keeperspositie al goed bezet heeft. Bruno zal zeker niet willen komen als derde doelman. Eerder was hij bij PSV in beeld als mogelijke opvolger van Gomes.

[update] Volgens Voetbal International is na navraag gebleken dat niet Ajax, maar AZ de in Bruno ge?nteresseerde club is. Namens AZ bekeken onder meer Marcel Brands en Edward Metgod de 1.90 meter lange doelman van Atletico Mineiro. 'En als Ajax er ook was, waren we ze wel tegengekomen', aldus AZ.

Meer op




Tags

atletico braziliaan alhoewel brands edward gentenaar gomes keeperspositie metgod mineiro navraag nteresseerde opmerkelijk stekelenburg vertegenwoordiging

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos