Transparent
Inloggen
Sluiten

Huntelaar mist duel om Johan Cruijff Schaal

8 mei 2006 22:27

Verslaggever: RvN

Klaas-Jan Huntelaar zal de eerste officiele wedstrijd, de strijd om de Johan Cruijff Schaal, aan zich voorbij zien gaan. De topscorer van Ajax liep in de bekerfinale tegen geel op en krijgt daardoor een automatische schorsing van een bekerduel. Omdat Ajax als bekerwinnaar het duel om de Johan Cruijff Schaal ingaat, telt de schorsing voor dit duel. De schorsingen aan PSV-zijde naar aanleiding van de bekerfinale voor Lamey en Ball gelden niet voor het duel om de Johan Cruijff Schaal omdat PSV die wedstrijd speelt als landskampioen. Voor de strijd om de Super Cup ontbreekt aan PSV-zijde wel voormalig Ajacied Jason Culina die een schorsing opliep in de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen en die dus tegen Ajax zal moeten uitzitten.

Meer op




Tags

huntelaar bekerfinale ball bekerduel culina ingaat jason lamey topscorer uitzitten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom belofte bergwijn betrouwbaarheid boomen branderhorst bravo brobbey elsimao gorter henderson kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt metz pasveer ramaj remko rensch reservedoelman rulli sevic shogun sosa sutalo ton tsja verrips wereldtopper