Transparent
Inloggen
Sluiten

Trabelsi: bekendmaking nieuwe club komt op het juiste moment

7 mei 2006 14:00 - Ajax.nl

Verslaggever: RvN

Hatem Trabelsi wil nog niet bekendmaken naar werke club hij volgend seizoen verhuisd. Duidelijkheid heeft hij daar echter al wel over. "Het is in elk geval een competitie waarin ik beter kan worden. Sneller, beter, sterker; dat is wat ik de komende jaren allemaal wil worden. Zlatan Ibrahimovic vind ik een mooi voorbeeld. Toen hij net bij Ajax kwam, mochten weinig mensen hem. Hij heeft zich goed ontwikkeld en is nu bij Juventus een van de beste spelers van Europa. Z? pakt de overstap naar een nieuwe club voor mij hopelijk ook uit. Naar welke club ik na dit seizoen overstap, zal ik op het juiste moment bekend maken."

Het is in ieder geval een club waar hij de Champions League moet kunnen winnen in de toekomst. "Ooit wil ik de Champions League winnen. Bij Ajax ben ik helaas nooit verder gekomen dan de kwartfinale. Ook omdat de club elk jaar weer een aantal spelers kwijtraakt. That?s football. Al verkopen de echt grote clubs bijna geen spelers. Zij kopen alleen de allerbesten. Het is voor mijn toekomst gewoon het beste om over te stappen naar een nog grotere club."

Meer op Ajax.nl




Tags

trabelsi allerbesten bekendmaken hatem ibrahimovic juventus kwijtraakt verhuisd werke zlatan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn boomen brekers brobbey chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon rulli tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos