Transparent
Inloggen
Sluiten

Huldiging op Leidseplein op maandag bij winst bekerfinale

5 mei 2006 19:02

Ajax.nl meldt dat als Ajax er zondag in slaagt PSV te verslaan in de finale van het toernooi om de Gatorade Cup, de selectie maandag 8 mei gehuldigd zal worden op het Leidseplein. De huldiging zal dan plaatsvinden om 19.45 uur maandagavond op het bordes van de Stadsschouwburg. De gemeente Amsterdam biedt Ajax de huldiging op het Leidseplein aan. Ajax en de gemeente Amsterdam hopen op een fraaie, succesvolle finale en een prachtig en gepast eerbetoon in het hart van de stad.

Ajax laat weten de gemeente dankbaar te zijn voor het genereuze gebaar en roept zijn supporters met klem op de eventuele huldiging waardig en zonder wanordelijkheden te laten verlopen.




Tags

huldiging leidseplein gemeente bekerfinale bordes eerbetoon fraaie gatorade genereuze gepast klem stadsschouwburg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao godts henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah vos