Transparent
Inloggen
Sluiten

Mededeling: Zondag 4 juni: het derde Para Smit Toernooi!

5 mei 2006 16:46

Verslaggever: RvN

Op zondag 4 juni zal voor de derde maal het Para Smit Toernooi gehouden worden. Het toernooi ter ere van Para Smit wordt gespeeld op sportpark Voorland: Geuzen Middenmeer. De velden bij het supportershome zijn namelijk niet te gebruiken helaas. De kantine is vanaf 11 uur voor iedereen geopend en dan worden de deelnemende teams ook verwacht. Twee dagen voor het toernooi zal er geloot gaan worden.

Er zijn 4 poules met ieder 5 teams. Verder wordt er gespeeld op halve veldjes met 5 tegen 5 spelers. Het toernooi zal duren tot 17.00 uur, de kantine is geopend tot ongeveer 21.00 uur. Na afloop van de finale is er voor de prijsuitreiking (door Bobby Haarms) een fantastische tombola, met zeer veel fantastisch mooie prijzen. De opbrengst hiervan zal zoals ieder jaar geheel ten goede komen aan de kinderen van Para. Lootjes kosten 1 euro per stuk en je hebt er 10 voor 8 euro.

Voor kinderen zijn er diverse leuke dingen te doen en verder wordt er natuurlijk voor een mooie aankleding en muziek (dj?s en artiesten) gezorgd. Ook de 'traditionele' BBQ is weer terug! Wij hopen op een gezellige en mooie dag, met goed weer!

Voor deze dag gelden er wel een aantal regels:
-Geen zelf meegenomen eet- en drinkwaren
-Buiten blowen vanwege de vele kinderen en geen glaswerk
-Sportief spelen (gezelligheid staat voor op)
-Verder gelden de normale 'huisregels' die ook in het supportershome gelden

Iedereen is van harte welkom om te komen, ook wanneer jezelf niet speelt is het hartstikke leuk je medesupporters te zien voetballen natuurlijk.

Tot zondag 4 juni!

Para?voor altijd!....

Meer op
Tags

para smit kinderen kantine supportershome aankleding artiesten bbq blowen bobby drinkwaren eet geuzen gezellige gezelligheid glaswerk haarms huisregels lootjes medesupporters middenmeer muziek poules prijsuitreiking tombola veldjes voorland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.229 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

berghuis bertjek brobbey elsimao farioli feyenoord footballanalyst forbs hato heitinga henderson hlynsson inverted kaplan kiki kroes mannsverk nice overtal ramaj rensch schreuder sevic shogun sosa steijn taylor text titel wingbacks