Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Geel baalt van uitlatingen Blind, Ajax coach bevestigt verhaal Spaan

3 mei 2006 00:54 - Algemeen Dagblad

Verslaggever: RvN

In het Algemeen Dagblad laat Martin van Geel weten te balen van de uitlatingen van Danny Blind. "Ik vind het erg jammer dat Danny dit via de media uitvecht. Dat is niet in het belang van Ajax en ik weiger daar aan mee te doen. We hebben afgesproken om altijd alles eerst intern te communiceren. Tot nu toe is Danny bij ieder overleg geweest dat we gevoerd hebben, ook over nieuwe spelers. Dat we deze week niet met elkaar hebben gesproken, klopt. Maar dat komt omdat ik een paar dagen met griep op bed heb gelegen."

Blind bevestigt het verhaal van Henk Spaan in Cafe de Sport dat hij niet geinformeerd zou zijn over de aanbieding van Ajax voor Boukhari. "Ik voel al een week of zes waar ze heen willen. Maar ze spreken zich maar niet uit, ook niet als ik daar om vraag" aldus Blind over zijn situatie.

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

blind danny spaan boukhari cafe communiceren griep uitvecht weiger

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn boomen brekers brobbey elsimao farioli godts gorter hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon rulli tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos