Transparent
Inloggen
Sluiten

Adriaanse verwacht geen snelle transfers; Radeljic en Petrov komen niet

15 december 2000 21:48

Verslaggever: RvN

Co Adriaanse liet zich vandaag op de officiele website van Ajax openhartig uit over zijn verwachtingen over de selectie voor de tweede helft van het seizoen. Hoewel de financiele man Van Os eerder nog liet weten 2 tot 3 spelers te verwachten in de winterstop, zei Adriaanse geen nieuwe spelers te verwachten.

Adriaanse ontkende dat Ajax interesse had in Martin Petrov hetgeen deze week in de media verscheen. 'We zijn momenteel niet in hem ge?nteresseerd.' aldus Adriaanse. (Ajax heeft hem alleen laten bekijken door scouts, red.). Ook de stageloper Radeljic zal niet komen voorlopig. De verdediger is niet de speler waar Adriaanse naar op zoek is. Wel zou de terugkeer van huurlingen eventueel in de mogelijkheden liggen.

Meer op




Tags

adriaanse petrov radeljic huurlingen nteresseerd openhartig stageloper

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao godts hag henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah vos