Transparent
Inloggen
Sluiten

Genk weigert te praten met nieuwe manager Defour

2 mei 2006 12:50 - Het Nieuwsblad

Verslaggever: RvN

De Belgische krant Het Nieuwsblad meldt dat er complicaties zijn opgetreden in de onderhandelingen van Ajax met Racing Genk over Steven Defour. De Belg nam onlangs een nieuwe makelaar in de hand die voor zijn transfer moest zorgen naar Ajax. Racing Genk weigert echter met die makelaar te praten na eerdere negatieve ervaringen.

"Wij zijn allerminst gelukkig met de keuze van Steven. We stellen ons grote vragen. Laat ??n zaak duidelijk zijn: Stefani is persona non grata bij ons. Hij komt het stadion niet in en wij zullen onder geen enkel beding met hem aan tafel gaan zitten" aldus de voorzitter van de Belgische club.

Defour in een reactie: Als Genk wil praten, zal het met Stefani moeten gebeuren. Ik heb hem gekozen omdat ik een erkende makelaar wilde. Wat Genk ervan vindt, is mijn zorg niet. Er zal wel een oplossing gevonden worden."

Meer op Het Nieuwsblad




Tags

genk defour makelaar stefani allerminst beding complicaties erkende grata nieuwsblad opgetreden persona zorg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht