Transparent
Inloggen
Sluiten

Levante wil Riga niet kwijt

1 mei 2006 10:00 - Las Provincias

Verslaggever: RvN

Gisteren meldde Las Provincias al dat Ajax voor de derde keer op rij aanwezig was met scouts bij de Spaanse tweedeklasser Levante. De krant suggereerde daarbij dat het wellicht om Riga Mustapha ging, die vorig seizoen nog uitkwam voor Sparta. Vandaag lijkt de krant dat zeker te weten. Afgelopen zaterdag was Gerry Muhren namens Ajax op bezoek. Pedro Villarroel liet namens Levante in een reactie weten dat de club de middenvelder/aanvaller absoluut niet wil laten gaan. Alleen als een geinteresseerde club de in zijn contract opgenomen transferclausule wil betalen, zijn er mogelijkheden. Hoeveel die transferclausule bedraagt, is onbekend.

Meer op Las Provincias




Tags

levante riga transferclausule gerry muhren mustapha pedro provincias sparta tweedeklasser uitkwam villarroel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal