Transparent
Inloggen
Sluiten

Blind: 'dit doet een mens goed'

26 april 2006 22:52

Ajax-coach Blind gaf aan genoten te hebben van de steun van het publiek en de spelers tijdens Ajax-Groningen: "Dat was heel prettig. Het deed me denken aan mijn afscheid hier, een van de mooiste momenten uit mijn carriere. Dat doet een mens goed." Hij liet erbij weten ongelukkig te zijn met de manier waarop een en ander naar buiten komt, maar dat hij het op zichzelf wel zou kunnen begrijpen, mocht er ontslag volgen. "De resultaten waren dit seizoen niet goed. Als je de stok wilt vinden, dan vind je hem."

Over de wedstrijd toonde Blind zich gematigd tevreden: "het belangrijkste is dat we gewonnen hebben. Maar jammer is dat we met te weinig gewonnen hebben."




Tags

blind gematigd groningen stok

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balletje berghuis bergwijn boomen brobbey chivu elsimao eredivisie eriksen gorter hato henderson kaplan kiki kopduel metz mikautadze ofwel pasveer potter rensch rulli sevic shogun simpele sosa sutalo taylor volendam