Transparent
Inloggen
Sluiten

Telegraaf: "Blind weg, Rijkaard ?n Ten Cate op lijstje"

26 april 2006 08:02

Verslaggever: P.

Voelde Danny Blind zich al niet helemaal gesteund door het bestuur dat geen mededelingen wilde doen omtrent zijn positie bij Ajax (en dus ook geen vertrouwen in hem uit wilde of kon spreken), het bericht in de Telegraaf van vanochtend dat de club voor een 'drastische koerswijziging'zou hebben gekozen zal ook niet hebben bijgedragen tot vrolijkheid omtrent zijn positie als trainer van Ajax.

Op de dag van een voor de club cruciale wedstrijd komt de Telegraaf met het bericht dat ook Danny Blind zijn contract bij Ajax niet zal uitdienen en daarmee de vierde trainer van Ajax op rij wordt die dat niet kan. De Telegraaf meldt dat het de bedoeling was om het nieuws stil te houden tot na de twee duels in de play-offs tegen FC Groningen en de bekerfinale tegen PSV op 7 mei. Ook omtrent de positie van de overige leden van de huidige technische staf bestaat onzekerheid.

De Telegraaf meldt voorts het oude gerucht dat belangrijke kandidaten om Blind op te volgen Frank Rijkaard en Henk ten Cate zijn. Beiden zijn bezig aan hun derde seizoen en zullen de top bereikt hebben indien Barcelona voor de tweede keer in zijn bestaan de Champions League zou winnen. De keus voor deze twee zou eveneens de goedkeuring hebben van de als informeel adviseur bij Ajax betrokken Johan Cruijff.

Afgelopen zondag werd Danny Blind in de Kuip toegezongen door de supporters in het uitvak, iets wat hem diep raakte. Het is te hopen dat Ajax deze clubman niet bij het grofvuil zet, als het bericht waar is.

Meer op




Tags

blind telegraaf cate danny rijkaard barcelona bekerfinale bestuur bijgedragen clubman drastische goedkeuring grofvuil groningen koerswijziging kuip mededelingen onzekerheid uitdienen uitvak vrolijkheid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal