Transparent
Inloggen
Sluiten

Verkoop bekerfinale verlengd tot woensdag

25 april 2006 19:32

Verslaggever: JV, Nihad

De verkoop voor de bekerfinale op zondag 7 mei in de Rotterdamse Kuip tegen PSV is verlengd. Oorspronkelijk zou de verkoop bij Ticketbox al op zaterdag 22 april eindigen. De verkoop voor Ajax-supporters loopt nu tot en met woensdag 26 april 18.00 uur. Ajax zou de tijd nodig hebben om de bussen te regelen. In Eindhoven eindigt de verkoop uiterlijk pas op donderdag 4 mei.

De treincombi vanuit Amsterdam is uitverkocht. Voor de bussen buscombi (? 46,64) zijn nog ruim voldoende kaarten beschikbaar. Omwisselbiljetten zijn alleen overdraagbaar aan supporters met een Ajax Club Card. Iedereen is op de wedstrijddag verplicht om vanaf de Amsterdam ArenA op te stappen en een geldig legitimatiebewijs en een persoonsgebonden Club Card mee te nemen. Informatie over opstaptijden volgt te zijner tijd.

Meer op




Tags

bekerfinale arena buscombi kuip legitimatiebewijs omwisselbiljetten opstaptijden overdraagbaar persoonsgebonden ticketbox treincombi wedstrijddag zijner

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal