Transparent
Inloggen
Sluiten

Westerhof wordt coach Willem II

21 januari 2000 22:21

Verslaggever: M

Hans Westerhof vertrekt aan het einde van dit seizoen als Directeur Opleidingen bij Ajax. Westerhof is ingegaan op het aanbod van Willem II om in het nieuwe seizoen trainer te worden van de club uit Tilburg. Hij is daarmee de opvolger van Co Adriaanse, die kort geleden besloot om zijn contract in Tilburg niet te verlengen.

Hans Westerhof werd in 1997 door Ajax benoemd tot directeur Opleidingen bij Ajax. Sindsdien is zijn verlangen naar het veld steeds groter geworden. 'In het begin was het een klein detail, maar dat werd steeds belangrijker.' Westerhof heeft een contract voor twee jaar getekend bij Willem II.

Meer op




Tags

westerhof hans tilburg adriaanse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht