Transparent
Inloggen
Sluiten

AD: Boukhari mag wellicht toch blijven

21 april 2006 23:25

Verslaggever: RvN

Volgens het Algemeen Dagblad hebben de optredens van Boukhari de laatste tijd de clubleiding aan het denken gezet. Mogelijk zou de club de mentaal sterke middenvelder toch een contractverlenging willen aanbieden. Zelf zinspeelt hij echter op een vertrek naar het buitenland. "We hebben met elkaar gesproken.Echt veel valt daar nog niet over te zeggen. Ik wil in principe naar het buitenland. Dat heb ik een tijdje geleden al besloten, maar ik neem de tijd om een goede keuze te maken."

De behandeling die hij van het Ajax-publiek kreeg speelt mogelijk mee in zijn keuze: "Misschien wel, maar ik ben daar nu niet mee bezig. Het is gebeurd, ik heb het achter me gelaten. Tegelijk zal ik het nooit vergeten, ik vind het nog net zo schandalig als toen. Dat wil niet zeggen dat ik niet mijn best doe voor de supporters. Dat doe ik altijd. De mensen hebben voor veel geld een kaartje gekocht, wij als voetballers moeten ze daar iets voor teruggeven. Ik vind dat een voorrecht hoor, begrijp me goed."

Algemeen Dagblad

Meer op




Tags

boukhari kaartje optredens teruggeven voorrecht zinspeelt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper