Transparent
Inloggen
Sluiten

Kesler dreigt met landelijk stadionverbod Scheringa

15 april 2006 09:31 - De Telegraaf

Verslaggever: RvN

In De Telegraaf heeft KNVB voorzitter Kesler gedreigd Dirk Scheringa een landelijk stadionverbod te geven indien hij het stadionverbod van Ajax technisch directeur Van Geel niet snel intrekt. "Toen ik van het stadionverbod voor Ajax-topman Martin van Geel bij AZ hoorde, barstte ik in lachen uit en reed bijna de vangrail in."

"Als deze maatregel voor vijf jaar niet snel wordt teruggedraaid, overwegen wij vanuit de KNVB Scheringa een landelijk stadionverbod op te leggen. En waar Scheringa geen enkele grond heeft om Van Geel te weigeren bij AZ, hebben wij die nu wel. Met zijn handelswijze brengt Scheringa het betaald voetbal direct op ernstige wijze in diskrediet en een stadionverbod kan daarvan het gevolg zijn."

Meer op De Telegraaf




Tags

stadionverbod scheringa kesler knvb diskrediet gedreigd intrekt telegraaf topman vangrail

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn boomen brekers brobbey elsimao farioli godts gorter hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon rulli tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos