Transparent
Inloggen
Sluiten

Galasek: PSV, Feyenoord of buitenland

13 april 2006 19:47 - Skysports

Verslaggever: RvN

Tomas Galasek zou in een interview met het de Tsjechische Sportkrant Sport hebben laten weten een voorkeur te hebben voor een transfer naar PSV of Feyenoord. Indien dat er niet inzit, dan wil hij zijn heil buiten Nederland zoeken. Tot nu toe zou alleen FC Koln serieuze interesse hebben in de verdedigende middenvelder.

Het aanbod voor contractverlenging bij Ajax wilde hij niet accepteren. "Ik vond dat de club mij niet genoeg respecteerde. Ik denk dat ik het goed gedaan heb bij Ajax, maar ik heb nooit gevoeld dat ik het respect kreeg wat ik verdien."

"Het klopt dat toen Koeman hier kwam hij me op de bank zette. Maar gedurende de tijd verdiende ik zijn respect en werd ik een belangrijke speler. Toen Blind Koeman verving dacht ik dat ik de aanvoerdersband zou krijgen, maar hij gaf hem aan Escude." Toen Galasek vervolgens op de bank kwam bij het eerste duel van het seizoen om de Johan Cruijff Schaal dacht hij voor het eerst aan verhuur. Daar wilde Ajax niet aan meewerken.

Meer op Skysports




Tags

galasek feyenoord koeman blind escude heil inzit koln nederland sportkrant tomas verdien

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn boomen brekers brobbey elsimao farioli godts gorter hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer ramaj roon rulli shogun tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos