Transparent
Inloggen
Sluiten

Benfica zegde af; Porto opnieuw op Amsterdam Tournament

13 april 2006 18:57 - Ajax.nl

Verslaggever: RvN

Niet Benfica maar Porto zal de laatste deelnemer zijn van het LG Amsterdam Tournament. Dat werd vandaag officieel bevestigd. Porto was ook vorig seizoen al van de partij. Diverse media melden al dat Benfica gestrikt was als tegenstander. Die club zegde echter af omdat ze waarschijnlijk voorronde Champions League zal moeten spelen en het toernooi daardoor niet goed uitkwam. Porto werd als vervanger gevraagd.

Op een aparte directory van de organisator van het toernooi stond de nieuwe site al live met Porto als deelnemer. Dat zorgde al voor verwarring omdat vervolgens zowel Benfica als Porto genoemd werden als vierde deelnemer.

Op die site stond ook te lezen dat Ajax op vrijdag de tweede wedstrijd van de avond (21.15 uur) speelt tegen Manchester United en op de tweede speeldag speelt tegen Porto.

Inmiddels is die directeory echter weggehaald van de betreffende site. Of die wedstrijdindeling slechts een invulling van de site was of al vast staat is onduidelijk. Volgens Ajax wordt de loting binnenkort bekendgemaakt.

Meer op Ajax.nl




Tags

porto benfica tournament zegde directeory directory gestrikt speeldag uitkwam verwarring voorronde wedstrijdindeling weggehaald

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah utrecht voetbalkwaliteiten zucht