Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax tevreden over Ajax Cape Town

5 april 2006 14:40 - Ajax.nl

Verslaggever: P.

Ajax is tevreden over de samenwerking met Ajax Cape Town. Naar aanleiding van het bezoek dat Martin van Geel, Jeroen Slop en Maarten Fontein onlangs aan de Zuidafrikaanse club brachten is besloten verder te gaan met de samenwerking. ?Er is maar ??n reden voor geweest en alleen om die reden willen we ook verder met de samenwerking. Wij denken bij Ajax Cape Town talenten te kunnen opleiden voor Ajax Amsterdam. Cape Town is geen winstgevende onderneming, dat zie je zo terug in de cijfers. Maar het doel is wel om de financi?le resultaten te verbeteren.?, aldus Jeroen Slop.

Verwacht wordt dat Ajax Cape Town mee zal kunnen liften op de veranderingen die het Wereldkampioenschap van 2010 teweeg zal brengen in het Zuidafrikaanse voetbal als geheel, waarbij met name gedacht moet worden aan de bouw van nieuwe stadions en vergroting van de status van voetbal als sport (momenteel ondergewaardeerd ten opzichte van cricket en rugby).

Meer op Ajax.nl




Tags

cape town slop zuidafrikaanse cricket fontein ondergewaardeerd rugby vergroting wereldkampioenschap winstgevende

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn boomen brekers brobbey chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon rulli tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos