Transparent
Inloggen
Sluiten

Sportweek over situatie Blind, Van Geel maakt zich zorgen

3 april 2006 20:26

Verslaggever: RvN

Het cover artikel van de uitgave van Sportweek van dinsdag gaat over de situatie van Danny Blind bij Ajax. 'Hoe lang nog' kopt het sportblad. Martin van Geel laat in Sportweek weten zich ernstige zorgen te maken over de situatie van Ajax. "Het begint steeds nijpender te worden. We krijgen het maar niet voor elkaar om er bovenop te komen." Hij wil 'bevestigen noch ontkennen' dat de trainer ook volgend seizoen voor de groep staat in Amsterdam: "Als ik zeg: 'wij staan honderd procent achter Danny Blind', dan zijn er altijd mensen, die denken: daar is wat mis. Dus omdat ik de rust moet zien te bewaren, zeg ik: 'daar kan ik geen antwoord op geven'."

Danny Blind liet weten persoonlijk geen druk te voelen bij Ajax. Wel zet hij enige twijfels bij de uitlatingen van het bestuur. "Op de letter zegt Jaakke niks verkeerds, maar over de toon waarop hij het zegt denk ik: waarom is dat nodig?" aldus Blind over de uitlatingen van Jaakke over zijn positie.

De editie ligt dinsdag in de winkel

Meer op




Tags

blind sportweek danny jaakke bestuur cover editie letter nijpender ontkennen sportblad verkeerds winkel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter hag hlynsson kappen kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja wereldtopper