Transparent
Inloggen
Sluiten

Luinge: tijd is tijd

2 april 2006 17:02

Roelof Luinge had bij Roda JC - Ajax een hoofdrol zondagmiddag. Na afloop gaf hij voor de microfoon van Langs de Lijn zijn verhaal over de incidenten.

"Er was een minuut extra tijd. Daarin ging Roda JC massaal naar voren. De aanval was afgeslagen en de bal uitgetrapt. Dat was al ver over de minuut extra speeltijd en dan fluit ik af. Ik snap dat dat zuur is voor Ajax, maar tijd is tijd. Anders had ik Roda op me afgekregen."

"Blind komt vervolgens het veld inlopen en gaat tekeer tegen mij. Wat hij gezegd heeft kan ik hier niet herhalen. Hij heeft een voorbeeldfunctie en dat kan ik niet tolereren."

Ook over de rode kaart van Juanfran was de leidsman duidelijk. "De bal gaat uit. Juanfran haalt vervolgens uit naar de tegenstander. Daar staat maar een straf op: de rode kaart."

Als laatste werd hem van Ajax-zijde verweten dat hij Huntelaar het hele duel liep te zieken. "Ik heb er helemaal geen belang bij om iemand voor te trekken of juist te duperen. Ik handel naar eer en geweten. Ik denk dat ik gedaan heb wat ik moest doen."




Tags

luinge roda juanfran afgekregen afgeslagen blind duperen eer geweten handel herhalen huntelaar inlopen leidsman microfoon roelof tolereren uitgetrapt verweten voorbeeldfunctie zuur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes loonkosten medic mislintat ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal