Transparent
Inloggen
Sluiten

Blind in de rust naar tribune gestuurd, hoofdrol Luinge

2 april 2006 14:26

Danny Blind mocht in de tweede helft niet meer terugkeren in de dugout. De coach werd in de rust naar de tribune gestuurd. Op het moment dat Luinge voor rust floot gingen drie Ajacieden af op het doel van Roda JC. het was een levensgrote kans om op voorsprong te komen. Op dat moment floot Luinge af na de minuut blessuretijd die hij had aangegeven. Een woedende Blind kwam vervolgens het veld op om verhaal te halen over deze beslissing van Luinge. De scheidsrechter besloot hem vervolgens van het veld te sturen.

Luinge was toch al de gebeten hond, aangezien hij later Juanfran met rood zou wegsturen na vermeend natrappen. Ook leek hij het op Huntelaar gemunt te hebben. De Achterhoekse spits werd continu afgefloten.




Tags

luinge blind achterhoekse afgefloten danny dugout gebeten gemunt hond huntelaar juanfran levensgrote natrappen roda wegsturen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal