Transparent
Inloggen
Sluiten

Charisteas ontevreden: wil duidelijkheid van Ajax

1 april 2006 13:50

Verslaggever: P.

In de gedrukte versie van Het Parool laat Angelos Charisteas optekenen dat hij ontevreden is met zijn rol bij Ajax. Charisteas heeft met er name moeite mee dat Huntelaar meer vertrouwen heeft gekregen dan hij ooit heeft gehad. Op de vraag of hij komend seizoen nog bij Ajax zou spelen antwoordde de Griekse spits:

"Dat weet je nooit. Maar ik wil voetballen. Ik denk dat er mee rin me zit dan er uit komt. Ajax is nu al bezig met het bouwen van een nieuw team voor de komende jaren. Veel jonge spelers krijgen een kans. Ervaren spelers als Stam en Perez komen erbij. Ik wil weten wat Ajax in de toekomst met mij van plan is. Maar ik wil nu niet zeggen of ik het volgend seizoen blijf of wegga. Ik wacht de zomer af en dan wil ik een officieel gesprek waarin ik duidelijkheid krijg. Ik wil nu niks forceren en ik wil mezelf nu niet forceren een beslissing te nemen. Ik heb nog een contract tot 2008".

Meer op




Tags

charisteas angelos gedrukte huntelaar optekenen perez rin stam

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos